Een bijbaan naast je studie


Randstad Student: voor jouw baan!

Als student ben je bezig om je voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Werkervaring opdoen kan de kans op een leuke baan na jouw studie vergroten. Randstad helpt je met het vinden van een bijbaan naast je studie, een baan om relevante werkervaring op te doen of jouw eerste baan na jouw afstuderen. Ook voor een leuke stage of afstudeeropdracht binnen Randstad kun je hier terecht.

Randstad Student biedt jou de volgende mogelijkheden:

Bijbanen

Randstad Student heeft uiteenlopende vacatures voor studenten. Je kunt daarbij denken aan een bijbaan in een callcenter, in de catering, de logistiek, administratief of productiewerk. Je kunt zelf aangeven hoeveel uren je wilt werken. Er zijn banen op elk moment van de dag, van ochtend tot avond. Inschrijven kan via www.randstadstudent.nl

Zoek je een bijbaan binnen Saxion (voor alle locaties) bijvoorbeeld als host, enquêteur, medewerker open dagen, uitdelen Saxblad of administratief medewerker dan kun je je melden bij saxion@nl.randstad.com of bel 053 - 483 8585.

Stage of afstudeeropdracht

Randstad Student in Enschede kan je afhankelijk van jouw studierichting helpen aan een passende stage of afstudeeropdracht binnen Randstad zelf.

Banen na je studie

Randstad Student is jouw opstap naar jouw eerste of tweede baan na je studie. Alle vacatures in Oost-Nederland op HBO/WO-niveau zijn bekend, maar ook vacatures in heel Nederland kunnen zij voor je vinden. Alle  vacatures zijn online te bekijken en je kunt via de site van Randstad rechtstreeks solliciteren. 

Bereikbaarheid

De vestiging van Randstad Saxion zit in Enschede. De vestiging is geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur. Yvette Valkenburg en Joyce Laarveld helpen je graag verder.

Stationsplein 10
7511 JD Enschede
Tel: 053 - 483 8585
saxion@nl.randstad.com   

Loop gerust binnen met al jouw vragen over werk!

E-mailadressen

Routebeschrijving