Methodisch werken - evaluatie

  • Code

    T.56530

  • Aantal ECTS credits

    5

In de tweede toets over interdisciplinair werken wordt uitgegaan van het plan van aanpak dat is ontworpen voor de eerste toets (Methodisch werken: analyse en planning om daarvan een gedifferentieerde evaluatie te kunnen schrijven met de nadruk op interdisciplinaire samenwerking.

Het doel is om aspecten van interdisciplinaire samenwerking te kunnen bespreken, definiëren en harmoniseren. De nadruk ligt op communicatie, het proces van doelen stellen en reflecteren op de eigen ontwikkeling in een interdisciplinaire context.

Deze individuele toets heeft de vorm van een presentatie.

Toetsvorm Presentatie/Presentation/Präsentation (PR)

Toetscriteria

De toetscriteria van deze individuele toets zijn gebaseerd op de volgende leeropbrengsten:

6CC2: Je bent in staat om onder begeleiding over de (interdisciplinaire) samenwerking in gesprek te gaan met de verschillende betrokkenen.

6CK5: Je hebt kennis van en inzicht in besluitvormingsprocessen en conflicthantering binnen (interdisciplinaire) samenwerkingsverbanden.

6CT2: Je bent in staat om onder begeleiding binnen een (interdisciplinair) samenwerkingsverband doelen op te stellen t.b.v. de samenwerking.

6CT3: Je bent in staat om binnen een (interdisciplinair) samenwerkingsverband op basis van competenties/disciplines taken te verdelen en af te stemmen t.b.v. de samenwerking.

6CT5: Je bent in staat om bij te dragen aan je eigen ontwikkeling  en die van anderen binnen de (interdisciplinaire) samenwerking.

7CC1: Je stelt kritische vragen en communiceert actief met belanghebbenden over sociale kwesties vanuit het perspectief van een maatschappelijke organisatie via verschillende daarvoor bedoelde communicatietechnieken en  -middelen.