- Code
T.54066
- Aantal ECTS credits
5
De HM-professional ontwikkelt een uniek en haalbaar food & beverage-concept voor de organisatie.
Toetsvorm | Portfolio (PF) |
---|
Toetscriteria
- Je achterhaalt actuele trends en ontwikkelingen binnen de food & beverage-industrie (F&B) op macro-, meso- en microniveau.
- Je analyseert het food & beverage-concept van concurrenten op basis van het gevoerde concept, de pijlers, de doelgroepen en de unique selling points (USP’s).
- Je bepaalt kansrijke doelgroepen op basis van lifestylesegmentatie.
- Je beschrijft food & beverage-concepten met gebruik van missie, visie, kernwaarden en de pijlers van het concept, gelinkt aan trends, ontwikkelingen en doelgroepen en onderscheidend van concurrenten.
- Je beschrijft de benodigdheden voor een nieuw food & beverage-concept, waaronder een kort personeelsplan en marketingplan
- Je stelt een financiële verantwoording op van het F&B concept op basis van een investeringsbegroting en exploitatiebegroting voor het eerste jaar.