• Code

    T.54066

  • Aantal ECTS credits

    5

De HM-professional ontwikkelt een uniek en haalbaar food & beverage-concept voor de organisatie.

Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

  1. Je achterhaalt actuele trends en ontwikkelingen binnen de food & beverage-industrie (F&B) op macro-, meso- en microniveau.
  2. Je analyseert het food & beverage-concept van concurrenten op basis van het gevoerde concept, de pijlers, de doelgroepen en de unique selling points (USP’s).
  3. Je bepaalt kansrijke doelgroepen op basis van lifestylesegmentatie.
  4. Je beschrijft food & beverage-concepten met gebruik van missie, visie, kernwaarden en de pijlers van het concept, gelinkt aan trends, ontwikkelingen en doelgroepen en onderscheidend van concurrenten.
  5. Je beschrijft de benodigdheden voor een nieuw food & beverage-concept, waaronder een kort personeelsplan en marketingplan
  6. Je stelt een financiële verantwoording op van het F&B concept op basis van een investeringsbegroting en exploitatiebegroting voor het eerste jaar.