• Code

    T.54864

  • Aantal ECTS credits

    5

De TP-professional stelt actieplannen op om de attitude ten opzichte van technologiegebruik ten behoeve van de gezondheid te veranderen en te beïnvloeden, rekening houdend met lokale en mondiale ethiek en regelgeving. 

Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

1.    Je deelt personen in op basis van groepskenmerken en koppelt deze aan het wel of niet gebruik maken van technologische mogelijkheden ter bevordering van psychische, lichamelijke en sociale gezondheid. 
2.    Je koppelt beïnvloedingsbegrippen, -modellen en -theorieën aan groepskenmerken om het gebruik van technologische mogelijkheden ter bevordering van psychische, lichamelijke en sociale gezondheid door personen te analyseren en te verklaren. 
3.    Je stelt actieplannen op waarmee de attitude van personen ten opzichte van technologiegebruik ter bevordering van psychische, lichamelijke en sociale gezondheid beïnvloed en veranderd kan worden. 
4.    Je komt tot een weloverwogen conclusie in een moreel vraagstuk naar aanleiding van de actieplannen op basis van beargumenteerde ethische afwegingen.
5.    Je beschrijft de juridische kaders en overwegingen van de twee actieplannen voor anderen en vertaalt dit naar aanpassingen aan die actieplannen.