• Code

    T.47576

  • Aantal ECTS credits

    5

De FM-professional inventariseert en analyseert de huisvesting van de organisatie en adviseert middels een businesscase tot optimalisatie van het gebouw.

Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

  1. Je visualiseert je eigen werklocatie en maakt met behulp van Visio, of een vergelijkbaar pakket, plattegronden van je eigen werklocatie.
  2. Je stelt een gebouw-cv op voor je eigen werklocatie aan de hand van een evaluatie van de prestaties van je eigen werkomgeving en je formuleert conclusies ten aanzien van de kwaliteit van je werklocatie.
  3. Je stelt de milieuprestatie van huisvesting vast door selectie en gebruik van passende tools hiervoor en weet die te vertalen naar haalbare verbetermogelijkheden voor je eigen werklocatie.
  4. Je hebt kennis van trends en ontwikkelingen op het gebied van gebouwtechnologie en weet die te vertalen naar haalbare verbetermogelijkheden voor je eigen werklocatie.
  5. Je stelt een businesscase voor optimalisaties van een gebouw, waarin een impact-, investerings- en risicoanalyse zijn uitgewerkt en op basis waarvan je conclusies trekt.