• Code

    T.56639

  • Aantal ECTS credits

    5

De hotel management professional adviseert zijn organisatie hoe deze adequaat in kan spelen op actuele trends en ontwikkelingen in de hospitality industry.

Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

  1. Je brengt de Hospitality Industry cijfermatig en overzichtelijk in kaart.
  2. Je brengt de actuele trends en ontwikkelingen binnen de Hospitality Industry op macro-meso en microniveau in kaart, voor zowel de primaire, secundaire en tertiaire sector.
  3. Je beschrijft t.a.v. de door jou in kaart gebrachte  trends en ontwikkelingen de huidige situatie (IST) bij je eigen werkomgeving.
  4. Je beschrijft t.a.v. de door jou in kaart gebrachte actuele trends en ontwikkelingen de gewenste situatie (SOLL) bij je eigen werkomgeving.
  5. Je geeft een concreet advies hoe je werkomgeving de SOLL-situatie kan bereiken en benoemt hierbij alle noodzakelijke benodigdheden (mensen en middelen).