Smart Transitie Achtergrond & Ontwerp PF

  • Code

    T.56683

  • Aantal ECTS credits

    5

In deze toets stelt de student een portfolio samen van achtergrondkennis en een onderzoeksontwerp voor een zelfgekozen MVO-FM-vraagstuk. De student analyseert het vraagstuk en beredeneert op basis daarvan welke concrete subactiviteiten nodig zijn ten behoeve van de totstandkoming van het beroepsproduct. De achtergrondkennis is gebaseerd op trends en ontwikkelingen in het FM-vakgebied en het resultaat van een verantwoorde verzamelingsmethode. De student kan de invloed van deze kennis op het vraagstuk duiden en en de wijze waarop deze kennis verzameld wordt onderbouwen met een beargumenteerd onderzoeksontwerp.  

Toetsvorm Portfolio (PF)

Toetscriteria

1. De professional identificeert de belangrijkste (interne en externe) trends en ontwikkelingen en geeft duiding aan de invloed hiervan op het vraagstuk. (P4)
2.De professional verzamelt op verantwoorde wijze kennis voor de onderbouwing van een beslissing en schat deze kennis op waarde. (P6)
3. De professional beschrijft op basis van concrete (sub-)activiteiten de totstandkoming van het beroepsproduct binnen de gegeven tijd. (P2) 
4. De professional analyseert de vraag en de situatie van de opdrachtgever en beredeneert op basis daarvan welk beroepsproduct er opgeleverd dient te worden (P1).  
5. De professional toont een onderzoekende houding (c.q. toont nieuwsgierigheid, is kritisch, heeft de wil om te vernieuwen). (P30