Agenda

Leren onderhandelen M/V

16.05.2018  | 15.00-17.30  | D0.07 | Saxion Deventer

Onderhandelcoach Jeanette de Haas leert je in deze workshop zelfbewust onderhandelen op een manier die past bij jouw persoonlijkheid.

Onderhandelen over je eerste salaris (of het tarief van je diensten), hoe spannend is dat? Wat nu als je teveel vraagt voor die fantastische functie en de baan aan je neus voor bij gaat? Dan maar liever genoegen nemen met een bescheiden startsalaris? Die leuke baan en ervaring opdoen is belangrijker, het geld komt later wel, toch?

Uit onderzoek blijkt dat mannen vaker onderhandelen over het salaris voor hun eerste baan dan vrouwen (57% versus 7%). Het is een belangrijke oorzaak van salarisverschillen tussen mannen en vrouwen. Hoe komt het dat vrouwen minder vaak onderhandelen? En moet je kiezen tussen òf leuk werk of een goed salaris? Waarom zou je niet allebei kunnen hebben? De waarheid is dat als je de salaris-onder handeling goed aanpakt je die leuke baan helemaal niet op het spel zet. Ga dus voor die fantastische functie en onderhandel! Het is wel verstandig om goed beslagen ten ijs te komen. Hoe pak je die onderhandeling aan? Dat leer je tijdens deze workshop. Je leert hoe je de onderhandeling moet aanpakken en gaat actief aan de slag met een oefencasus. Als resultaat ga je vol zelfvertrouwen je eerstvolgende salarisonderhandeling in. 

Met

Jeanette de Haas (directeur ‘de onderhandelcoach’)

Datum, tijd en locatie

Datum:  woensdag 16 mei 2018 
Tijd:      15.00 uur - 17.30 uur
Plaats:   D0.07, Saxion Deventer

Aanmelden 

Maximaal 40 deelnemers – aanmelden is noodzakelijk

Aanmelden Nieuwsbrief