Programma's terugkijken?

Zelfbewust leren onderhandelen M/V

16/05/2018

Onderhandelcoach Jeanette de Haas leert je in deze workshop zelfbewust onderhandelen op een manier die past bij jouw persoonlijkheid.

De workshop was interactief, daarom zijn er van dit programma geen opnames gemaakt.

Onderhandelen over je eerste salaris of opdracht-honorarium is spannend. Wat nu als je teveel vraagt waardoor die fantastische baan/klus aan je neus voorbij gaat? Dan maar liever genoegen nemen met minder gage omdat die leuke baan én ervaring opdoen belangrijker is dan goed verdienen?
Uit onderzoek blijkt dat mannen vaker onderhandelen over het salaris voor hun eerste baan dan vrouwen (57% versus 7%). Raar maar waar, nu juist dit verklaart onder andere de salarisverschillen tussen mannen en vrouwen gaandeweg hun carrières. Laten we hopen dat volgend jaar de snelste wielrenster (€ 1.150,-) in de ronde van Vlaanderen net zoveel verdient als de snelste wielrenner (€ 20.000,-).
In deze workshop leer je hoe zo te schaken in onderhandelingen dat je voor leuk werk een goed salaris ontvangt. Je gaat actief aan de slag met een oefencasus zodat je vol zelfvertrouwen je eerstvolgende salarisonderhandeling ingaat. 

Met

Jeanette de Haas (directeur ‘de onderhandelcoach’)