Programma's terugkijken?

Wij = de nieuwe liefde

05/10/2015

Talkshow over trends anno 2016 en over de liefde als mensenrecht met Adjiedj Bakas (Trendwatcher des vaderlands) & Drs. Mounir Samuel (Midden-Oosten deskundige, transgender) o.l.v. David Pollard (Directeur WorkplacePride)

Toont de player niet? Open dan de video in een nieuw venster...

Voor 2015 voorspelde Trendwatcher Adjiedj Bakas een surinamisering van de liefde én van de arbeidsmarkt en sprak hij ook over ..schaalbaar leren, japanisering van de Eurozone, slowbalisering, generatie Gaap, compassionate capitalism en hoe we van een single people society opstomen naar een wij-is-het-nieuwe-ik. Bakas is openlijk homoseksueel en praat je ter gelegenheid van de 28ste internationale Coming-Outdag bij over wat ons in 2016 op allerlei terreinen te wachten staat.

Midden-Oosten deskundige en transgender Mo Samuel is een bekende, jonge, bi-culturele, religieuze opiniemaker. Hij zal vertellen over z’n prijswinnende journalistieke onderzoek naar de seksuele revoluties in Noord Afrika en het Midden-Oosten alsook over de vaak stille strijd om erkenning van LGBTQ* jongeren in religieuze gemeenschappen, daar en hier. David Pollard is hierbij gezegend met de taak om iedereen aan het woord te laten.

In samenwerking met Werkgroep Diversiteit, lectoraat Ethics & Global Citizenship, F€M, Saxion innovatieteam, gemeente Enschede & Artikel1 Overijssel


 

Samenwerkingspartners: