Programma's terugkijken?

Liefhebben

16/02/2017 

Tijdens deze theatervoorstelling gaat stand-up filosofe Laura van Dolron middels een niet-wetenschappelijk onderzoek op zoek naar het enige wat er echt toe doet. 

Écht liefhebben, wat is dat eigenlijk en hoe doe je dat? Op haar eigen lichte, filosofische en humoristische wijze neemt Dolron het publiek mee op haar zoektocht naar antwoorden op deze vraag. Onderweg komt ze ook steeds de dood tegen. Het blijkt waar te zijn wat er in de bijbel staat: sterk als de dood, is de liefde. Geluk en verdriet lijken elkaar niet tegen te spreken maar maken elkaar mogelijk.
Laura ontdekte tijdens het spelen van Liefhebben hoeveel behoefte er is om te zoeken naar wat ons verbindt in plaats van wat ons scheidt. De pers over de voorstelling: Liefhebben werkt louterend (Cutting Edge) en is groots theater (Het Nieuwsblad/Knack), het publiek kan zich geliefd wetend naar huis begeven, aldus de theaterkrant. Laat het een cadeautje zijn in de week van Valentijnsdag 2017.

I.s.m. Academie Mens & Maatschappij, Academie Gezondheidszorg, SAMM Studievereniging Academie Mens en Maatschappij), Academie Bestuur, Recht & Ruimte.