Scan jouw succes

Meer succes met je studie? Doe de Studiesuccesscan en krijg inzicht in de thema's zijn die jouw studiesucces kunnen vergroten. De resultaten zijn een indicatie voor jou (geen diagnose) en geven richting aan het zoeken van meer informatie en tips op deze website.

Scan nu hier je succes!

Waar liggen jouw kansen om meer uit je studie te halen? Kies jouw thema's, doe tests en krijg alle info, tips, oefeningen en persoonlijke coaching om succesvol te studeren! 

 • Afrekenen met mijn uitstelgedrag!
  Wachten tot je meer inspiratie of zin hebt behoren tot het verleden met deze tips om je uitstelgedrag de baas te zijn.
  .
 • Faalangst overwinnen
  Wil jij zelfverzekerd fouten durven maken? Veroorzaakt gespannenheid dat jij dingen vergeet tijdens toetsen of je je moeilijk kunt concentreren? Pieker niet langer, maar reken af met deze angst!
  ..
 • Mijn brein effectief ondersteunen
  Leer hoe je slaap, voeding en beweging zo kunt inzetten dat je hersenen beter functioneren.
  .
 • Effectiever studeren en beter timemanagement
  Leer colleges optimaal te benutten, op basis van een goede planning je studie te organiseren en hoe je je brein in opperste concentratie krijgt. Weet ook hoe jij het beste grote lappen tekst kunt leren. Kortom: wat zijn de beste studietechnieken? Dit levert je rust en misschien zelfs vrije tijd op.
  .
 • Aan de slag met een dipje of depressie
  Depressieve gevoelens? Dat kan je succes behoorlijk in de weg staan. Gebruik de tips en coaching en zit lekkerder in je vel.
  .
 • Op naar positieve stress
  Wil jij af van de stress door je studie en op naar een situatie waar gezonde spanning zorgt dat je optimaal presteert? Lees de tips en know how!
  .
 • Trots zijn op mezelf
  Wil jij ook die gezonde portie zelfvertrouwen in plaats van altijd je eigen gebreken te zien? Geef jezelf een boost!
  .
 • Ontdek de oorzaak van een motivatieprobleem
  Merk jij dat je het lastig vindt om de motivatie voor je studie op te brengen? Hier kunnen veel redenen voor zijn. Ontdek de jouwe en ga er mee aan de slag!
Scan succes