Taalondersteuning

Succesvol communiceren begint met taal. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vergroot je mogelijkheden en kan je professionele en sociale leven nieuwe impulsen geven.

Volg je een Nederlandstalige studie bij Saxion, dan kun je je taalvaardigheid verbeteren door workshops te volgen. Deze taalworkshops zijn niet alleen gericht op het wegwerken van taalachterstanden, maar ook op het verder ontwikkelen van de taalvaardigheid. Heb je behoefte aan begeleiding op maat, dan kun je gebruikmaken van individuele taalcoaching. Lees meer over:

Voor anderstaligen biedt Saxion taalcursussen aan op verschillende niveaus: van beginners (CEF A0 niveau) tot staatsexamen II (CEF B2 niveau). Je kunt bij ons zowel intensieve dagcursussen als avondcursussen volgen. Lees meer over het cursusaanbod Nederlands voor anderstaligen.

Wil je je Engelse taalvaardigheid verbeteren, dan kun je een Engelse cursus volgen of individuele begeleiding vragen bij een Engelse taalcoach. Lees meer over het aanbod Engels.

Afbeelding over taal