Scriptie Support

Ben jij of ga jij bezig met het schrijven van je scriptie? Weet dan dat je bij Saxion op verschillende manieren support kunt krijgen.

Opbouw tekst en taal

De taalcoaches van het StudieSuccesCentrum bieden ondersteuning op maat bij het schrijven van je scriptie. Wil je leren rapporteren en teksten structureren of wil hulp bij je taalvaardigheden? Meld je dan aan voor een taalworkshop of individueel taaltraject. Je kunt ook een vrijblijvend intakegesprek met een van de taalcoaches aanvragen. Kijk hiervoor op saxion.nl/taalexpert.

Scriptie Support

Twijfel je of je de juiste bronnen in je scriptie hebt gebruikt of wil je je literatuurlijst eens laten controleren? Maak dan een afspraak met Scriptie Support, een dienst van Saxion Bibliotheek. Samen met een informatiespecialist van de bibliotheek kijk je in een sessie van ongeveer 30 minuten naar het brongebruik in je scriptie. Daarbij leer je hoe je je gevonden resultaten volgens de regels in je scriptie verwerkt. Ook krijg je tips over aanvullende bronnen die je nog kunt gebruiken bij je onderzoek. Stuur een mail aan informatievaardigheden.sab@saxion.nl of meld je aan de balie van Saxion Bibliotheek voor het maken van een afspraak. Wij plannen in overleg met jou een sessie in. Dat kan in Enschede of in Deventer.