Uitstelgedrag - Digitale training

Heb je de neiging om het studeren voor je uit te schuiven? Maak je wel een planning, maar slaag je er niet in je eraan te houden? Wil je niet langer uitstellen, maar hier iets aan doen? Dan is de digitale training 'Uitstelgedrag' iets voor jou.

Voor wie

Voor studenten die hun uitstelgedrag te lijf willen gaan, maar liever digitaal dan in onze groepstraining Omgaan met uitstelgedrag.

Je succes

  • Na de training heb je inzicht gekregen in je uitstelgedrag en weet je hoe je je gedrag beter kunt sturen.
  • Je onderzoekt je eigen uitstelgedrag.
  • Je leert wat uitstelgedrag is en hoe je er mee om kunt gaan.
  • Je experimenteert met strategieën die je kunnen helpen je uitstelneigingen te bestrijden en effectiever met je tijd om te gaan.
  • Je krijgt tips en achtergrondinformatie die je kunnen helpen

Waar en wanneer

De training bestaat uit vijf sessies: die sessies zijn digitaal; dat wil zeggen dat je de opdrachten via blackboard kunt lezen en thuis kunt uitvoeren. De opdrachten lever je in bij je coach. Naast de digitale sessies zijn er ook twee coachingsgesprekken. Tijdens deze gesprekken gaat je coach verder met je in op je uitstelgedrag, je belemmeringen en je vorderingen. Voor deze gesprekken kun je een afspraak maken bij de Studentenbalie. Doe dit tijdig, zodat je geen vertraging oploopt met je cursus. We gaan er vanuit dat je elke sessie in ongeveer een week kunt afronden. De coachingsgesprekken vinden plaats in de tweede en de vierde week van de training. Die kun je dus alvast inplannen.

De training wordt voor locatie Deventer of Apeldoorn verzorgd door Cora Noorloos (c.noorloos@saxion.nl) en voor locatie Enschede door Lotte Beernink (l.beernink@saxion.nl).

Aanmelden

Via de Studentenbalie