Op verhaal komen bij rouw en verdriet

Iedereen verwerkt het verlies van een dierbare op zijn eigen manier. Er over praten met lotgenoten is ook een manier. Het kan opluchten om met hen te praten over je gevoelens en ervaringen: het verdriet en gemis, de boosheid en machteloosheid. De herkenning die dat vaak oproept, helpt. Je kunt van elkaar leren.

Voor wie

Voor studenten die iemand uit het gezin, de familie- of vriendenkring verloren hebben.

Je succes

Door gesprekken met lotgenoten bent jij je ervan bewust dat je niet alleen staat. Dit geeft een gevoel van opluchting.

Hoe en wat

• De workshop bestaat uit één bijeenkomst. Daarna kunnen er vier vervolg bijeenkomsten worden gepland in onderling overleg.
  • Er is geen maximaal aantal deelnemers.
  • Een voorgesprek is wenselijk.
  • Ook los of voorafgaand aan de cursus kun je een individueel gesprek aanvragen.

Via het Servicepoint Studentenbalie