Volg een Fast Forward Traineeship
Ondernemerschap

Wil jij 'Fast Forward' aan je carrière beginnen?

Leestijd Minuten

Wil jij graag een ideale start van je carrière? Kies dan na het behalen van je diploma voor het Fast Forward traineeship.

Fast what?

Fast Forward koppelt met haar traineeship-programma afgestudeerde hbo- en wo-studenten aan bedrijven in Oost-Nederland. Het werk- en opleidingstraject brengt jouw carrière als jong talent in een stroomversnelling.

Fast Forward - dé kick-start van jouw carrière!

Gedurende twee jaar werk jij als talent bij verschillende organisaties. De banen variëren van projectleider in de zorg, HR-medewerker in het onderwijs tot accountmanager bij een commercieel, internationaal opererend bedrijf. Het is maar net waar en in welke functie jij je wilt ontwikkelen.

Daarnaast volg je op de vrijdagmiddag een inspirerend ontwikkelprogramma. Met wekelijkse masterclasses op het gebied van personal leadership, management en ondernemerschap. Bij de start van het programma krijg je een coach die jou begeleidt bij het realiseren van jouw persoonlijke ambities. Zo ontdek jij wat bij je past, waar je goed in bent en welke kant je op wilt. Kortom: Fast Forward is dé kick-start van jouw carrière!

Iets voor jou?

Ben jij enthousiast en wil jij graag deelnemen aan het Fast Forward traineeship? Solliciteren kan nog tot en met 23 augustus.

Kijk voor meer informatie op saxion.nl/fastforward of solliciteer direct!

Gerelateerde artikelen

Carlijn.jpg Ondernemerschap

Dit is waarom Carlijn binnen het Fast Forward traineeship voor de veiligheidssector kiest

01 juli 2024
Ondernemerschap

Magische mijlpaal: 500e Fast Forward trainee aangenomen

26 maart 2024
Ondernemerschap

Werkgeluk bij Fast Forward traineeship: trainees Sanne en Stijn zijn enthousiast