header Fast Forward

Fast Forward

Fast Forward is het traineeship-programma bedoeld voor talentvolle en gedreven afgestudeerde hbo- en wo-studenten. We koppelen young professionals aan interessante bedrijven en organisaties in Oost-Nederland.

Alle artikelen over Fast Forward

Carlijn.jpg Ondernemerschap

Dit is waarom Carlijn binnen het Fast Forward traineeship voor de veiligheidssector kiest

Carlijn Koenen is Fast Forward trainee en werkt op dit moment als Innovatiehub Manager bij het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering in Apeldoorn. “Ik ben direct na mijn studie Integrale Veiligheidskunde begonnen met het Fast Forward traineeship, zodat ik kan onderzoeken welke functie er écht bij mij past.”

Ondernemerschap

Magische mijlpaal: 500e Fast Forward trainee aangenomen

Fast Forward is al bijna 25 jaar hét traineeship-programma van Oost-Nederland. Als trainee maak je binnen twee jaar kennis met twee à drie organisaties in verschillende functies. Dit in combinatie met wekelijkse masterclasses. Merel Cost is als 500e trainee aangenomen bij Fast Forward. “Een mooie mijlpaal en heel bijzonder dat ik trainee nummer 500 mag zijn!”

Ondernemerschap

Werkgeluk bij Fast Forward traineeship: trainees Sanne en Stijn zijn enthousiast

Fast Forward trainees Sanne Alferink en Stijn Kist mochten beide na twee jaar hun Fast Forward certificaat in ontvangst nemen bij de jaarlijkse certificaatuitreiking. “De uitreiking van de certificaten is echt een feestje. Het is heel leuk dat er moeite wordt genomen om dit te organiseren. Ook omdat je er die jaren zo intensief mee bezig bent geweest. Aan de persoonlijke toespraken merk je echt dat de coaches alle trainees door en door kennen”, aldus Stijn.